Ziarul care ține cu românul

Lemne confiscate – Hoții de lemne ținuți în șah de polițiști

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au depistat în trafic un transport ilegal de material lemnos.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au oprit pentru control pe Drumul Național 7, pe raza orașului Călimănești, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat de 31 de ani, din județul Argeș.

În urma verificărilor s-a constatat că materialul lemnos, respectiv cantitatea de 30,68 m3, nu corespundea cu materialul lemnos înscris în documentele de însoțire și transport.

În urma stabilirii speciilor și a cantității de material lemnos transportate, s-au descoperit încălcări ale legii în domeniu, bărbatul de 31 de ani fiind sancționat contravențional cu suma de 3000 lei și dispusă măsura complementară de confiscarea fizică și valorică a cantității de 9 m3 material lemnos diferite specii.

La această activitate au participat și polițiști din cadrul Postului de Poliție Bujoreni și specialiști din cadrul Ocolului Silvic Călimănești.

Polițiștii din Brezoi la datorie

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat în trafic un transport ilegal de material lemnos.

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Brezoi au oprit pentru control pe Drumul Național 7A, pe raza orașului Brezoi, un autocamion ce transporta material lemnos, condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Gorj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține documente legale de însoțire și transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 5000 lei conform legii 171/2010 modificată, iar cantitatea de 24.21 m3 material lemnos, specia molid, a fost confiscată.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *