Ziarul care ține cu românul

Mama unei fetițe de 2 ani găsită ucisă în autoturism

Tânăra ucisă a fost abandonată într-un autoturism, la Bacău, pe marginea drumului, era mama unei fetiţe de nici 2 ani

Potrivit observator,  aseară, o tânără de 32 de ani a fost găsită fără suflare în maşina iubitului său, în municipiul Bacău. Cei doi s-ar fi certat şi, într-un final, el ar fi înjunghiat-o. Bărbatul a sunat apoi la 112, a anunţat grozăvia şi a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor. Nu a fost găsit până la această oră.

„Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului”, a declarat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Pe surse, femeia ar fi fost găsită pe bancheta din spate acoperită cu o geacă. Se bănuiește că fata a fost bătută, ulterior fiind înjunghiată.

Amplă acțiune formată din Jandarmi, Polițiști și Pompieri au acționat pentru găsirea criminalului. S-au folosit și scafandrii , căutându-l și prin lacul din apropiere însă fără biciun rezultat.

Suspectul este identificat, fiind doar o chestiune de timp până la prinderea acestuia.

Despărțire rezultată cu omor

Martorii spun că cei doi s-ar fi certat, apoi el a omorât-o. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat.

Din nefericire tot mai multe persoane acționează violent, recurgând chiar și la crimă, fapt îngrijorător. https://ziuaonline.com/info/criminal-in-libertate-a-ucis-o-fata-de-17-ani

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *