Ziarul care ține cu românul

Mașini parcate regulamentar ciocnite de un șofer beat.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 26 noiembrie, în jurul orei 12,30, pe Calea Șurii Mari din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea Rășinari.

Conducătorul auto a declarat în fața polițiștilor faptul că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.

Pe numele șoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

 

Cu aceeași situație s-au confruntat polițiștii Biroului Rutier Sibiu și în jurul orei 20,00, când, pe strada Islazului din municipiul Sibiu, au depistat un sibian în vârstă de 48 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada amintită, a acroșat două autoturisme parcate. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Deși sibianul emana un miros puternic de alcool, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.

Și în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *