Ziarul care ține cu românul

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal

Duminică, 15 septembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la partida de fotbal disputată între echipele F.C. Argeș – Rapid București. Meciul va avea loc pe stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti.

Startul meciului va fi la ora 15.30

Intrarea spectatorilor în arena sportivă se va face începând cu ora 14.00, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la competiția sportivă. Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractaţi de organizator.

Recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică. De asemenea, participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *