Ziarul care ține cu românul

Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Zilei Rezervistului Militar

Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Zilei Rezervistului Militar

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminică, 31 mai a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Rezervistului Militar.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Aniversăm astăzi „Ziua Rezervistului Militar”, tradiție militară care ne oferă ocazia de a transmite prețuirea noastră pentru cei care au slujit cu abnegație, devotament și dăruire drapelul tricolor, de-a lungul carierei lor militare, construind și modernizând Armata României de astăzi.

Dragi rezerviști militari,

Prin misiunile pe care le-ați desfășurat cu succes, în țară și în diferite zone din lume marcate de conflict și instabilitate, ați sporit vizibilitatea și relevanța strategică a României în plan extern, devenind astfel veritabili ambasadori ai țării noastre.

De asemenea, aveți o contribuție esențială la conturarea României ca aliat credibil și important în cadrul Alianței Nord-Atlantice, ca participant activ în proiectele Uniunii Europene în domeniul apărării și ca partener strategic de încredere al Statelor Unite ale Americii.

Realizările dumneavoastră remarcabile au devenit repere înalte de profesionalism pentru colegii militari care vă urmează astăzi exemplul atât în țară, cât și în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Balcanii de Vest, precum și în misiunile desfășurate sub egida Organizației Națiunilor Unite în Africa.

Rolul dumneavoastră nu s-a încheiat însă la momentul trecerii în rezervă, ci continuă să fie unul important pentru Armata României și pentru societatea noastră.

Vă încurajez să vă implicați în continuare în domeniile de activitate în care experiența și cunoștințele dumneavoastră aduc valoare adăugată, precum formarea și instruirea tinerelor cadre militare sau promovarea în spațiul public a valorilor și tradițiilor militare.

Vă doresc multă sănătate!

La mulți ani!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *