Ziarul care ține cu românul

Minoră de 15 ani dispărută după ce ar fi plecat voluntar de acasă

AȚI VĂZUT ACEASTĂ MINORĂ?

 

 

Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de  15 ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 18 iunie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 18 iunie a.c., prin S.N.U.A.U. 112, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 22,00, fiica sa, NEGRU ROXANA, domiciliată în localitatea Bruiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,60 m; greutate 60 kg, ochi căprui; păr șaten

Obiecte de îmbrăcăminte:  la data plecării minora purta geacă din piele de culoare neagră, tricou de culoare albă, pantaloni sport de culoare gri și pantofi sport de culoare neagră.

Semne particulare: un tatuaj în formă de coroană pe antebrațul stâng, iar pe antebrațul drept prezintă mai multe tăieturi cu un obiect ascuțit și un tatuaj în forma literei ,,L”,.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *