Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Mureș- tânăr de 17 ani prins fără carnet la volan

REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU FURT CALIFICAT ŞI DISTRUGERE

 

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut ieri, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

 

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la furtul unui autoturism.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, aceştia au stabilit faptul că în seara zilei de 23 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Sighişoara, care ar fi fost lăsat de către proprietar neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma cercetărilor desfăşurate, precum şi a unor percheziţii domiciliare efectuate în data de 15 octombrie a.c., poliţiştii au reuşit identificarea a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între  16 şi 30 de ani, trei dintre aceştia din comuna Saschiz, iar unul din judeţul Braşov, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Totodată, în urma activităţilor specifice, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză, după ce ar fi sustras autoturismul respectiv, s-ar fi deplasat cu acesta pe raza comunei Saschiz, unde pe un drum agricol, l-ar fi incendiat.

La data de 15 octombrie a.c., faţă de trei dintre bărbaţi, a fost luată măsura preventivă reţinerii pentru 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

AU PUS ÎN PERICOL CIRCULAŢIA PE DRUMURILE PUBLICE

 

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 23.55, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe DN15 E60, pe raza localităţii Cristeşti, un autoturism, condus de un tânăr, de 17 ani, din judeţul Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, plăcuţele de înmatriculare aplicate nu figurau ca fiind atribuite acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 13.45, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DN15 E60, pe raza localităţii Sânpaul, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ogra.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru săvârşirea unei alte abateri la regimul rutier.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16.05, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe raza comunei Păsăreni, un autoturism, condus de un bărbat, de 67 de ani, căruia în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

ORDIN DE PROTECŢIE PROVIZORIU EMIS DE POLIŢIŞTI

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, față de un bărbat, de 57 de ani, din Târgu Mureş.

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitate a avut loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată a.c., în timp ce se afla în locuința comună, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, un bărbat, de 57 de ani, şi-a agresat fizic concubina, de 50 de ani.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *