Ziarul care ține cu românul

Nouă cetățeni sirieni, opriți  la frontiera cu Ungaria

Nouă cetățeni sirieni, opriți  la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, judeţul Arad, au depistat nouă cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 14.03.2020, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand – I.T.P.F. Oradea au depistat, în zona de responsabilitate, nouă persoane care nu justificau prezența în zonă. Acestea au fost oprite la aproximativ 500 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, la adăpostul vegetaţiei, spre frontiera cu Ungaria.

Cele nouă persoane au fost conduse la sediul Sectorului P.F. Vărşand, pentru verificări, unde polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, 5 bărbaţi şi 4 femei, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani. La cercetări sirienii  au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor nouă persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *