Ziarul care ține cu românul

O fabrică de confecții din Sibiu produce măști chirurgicale

O fabrică de confecții situată pe str. Râului din Municipiul Sibiu, văzând că nu se mai găsesc măști chirurgicale în nicio farmacie, iar proprii angajați au de suferit, conducerea a decis să scoată propria lor producție de măști.

Cu toate că potrivit surselor durează până la șase luni ca aceste măști să fie avizate de Ministerul Sănătății, cine dorește să achiziționeze are posibilitatea să o facă.

Din nefericire, specula este în floare în această perioadă, prețurile sărind în aer la produsele necesare. Cetățeanul trebuie să fie informat cu privire la plusurile și minusurile din jurul nostru. Chiar și o fabrică de confecții poate să facă diferența în momente de criză.

Cum prevenim Coronavirus?

Organizații ale sănătății din întreaga lume au publicat măsuri preventive pentru a reduce șansele de infecție. Recomandările sunt similare cu cele publicate în cazul altor coronavirusuri și includ următoarele:

Spălarea frecventă a mâinilor cu apă și săpun, evitarea atingerii ochilor, nasului sau gurii cu mâinile nespălate, și practicarea unei bune igiene respiratorii.

Pentru a preveni transmiterea, se recomandă ca persoanele infectate să stea acasă, cu excepția cazului când necesită îngrijiri medicale. Este necesară contactarea furnizorului de servicii medicale înainte de a-i vizita, purtarea unei măști pe față (în special în public), acoperirea gurii la tuse și strănut cu un șervețel, spălarea regulată pe mâini cu apă și săpun și evitarea folosirii la comun a obiectelor de uz personal.

Principalul mod de transmitere

Principalul mod de transmitere este prin picături de secreții respiratorii de la persoane infectate care sunt eliminate prin strănut, tuse sau expirație. Oficiali din Shanghai au confirmat mai multe moduri de transmitere, inclusiv transmiterea directă, transmiterea prin contact și transmiterea prin aerosoli, cele două din urmă implicând atingerea unei suprafațe contaminate cu picături de secreții respiratorii infectate și inhalarea aerului contaminat cu picături de secreții respiratorii infectate.

Sursa: Wikipedia

15 recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii: https://ziuaonline.com/info/15-recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus

Oricare fabrică de confecții putea să ia această inițiativă.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *