Ziarul care ține cu românul

O femeie de 37 de ani din Sibiu a dispărut

AȚI VĂZUT ACEASTĂ FEMEIE?

 

Polițiștii sibieni caută o femeie în vârstă de 37 de ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în ziua de 23 octombrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 23 octombrie a.c., prin plângere scrisă depusă la sediul Postului de Poliție Slimnic, un bărbat a sesizat faptul că, la data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 21,00, soția sa, CERCEA NICOLETA CAROLINA, a plecat de la domiciliul său din comuna Slimnic într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă. Femeia este însărcinată în luna a doua.

Semnalmente: înălțime 1,70 – 1,75 m, greutate circa 70 kg, constituție atletică, fața ovală, păr lung, negru, drept; ochi căprui, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte:  geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans de culoare roșie și adidași sport.

Semne particulare:  Nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *