Ziarul care ține cu românul

Oare după ce va muri se vor lua măsuri?

Cunoscutul cerșetor sibian Notar, om al străzii care potrivit surselor ar avea familie, era sa moară din cauza alcoolului, frigului și lipsei de locuință. Sperăm că se vor lua măsuri cât mai curând posibil pentru evitatarea unei nenorociri ce poate fi ușor evitată. Victima a fost depistată de un localnic pe str. Rahovei în apropierea unui Non Stop din zona Cireșica din Mun. Sibiu. Acesta i-a sărit în sprijin, cerând ajutorul persoanelor specializate.

La fața locului s-a delpasat un echipaj SAJ care l-a transportat de urgență la UPU Sibiu unde i s-au administrat medicamentațiile corespunzătoare.

Conform surselor, dl. Notar ar avea familie în Com. Rășinari, aceștia profitând de veniturile destinate acestuia din partea Statului.

Omul străzii mănâncă ce apucă, bea tot ce prinde, iar seara pune în alertă o armată de oameni, care prin tot efortul depus îl stabilizează. După ce se încălzește și își revine pleacă din spital fără acordul medicilor, sfidând tot efortul depus. Ținem să precizăm faptul că sfidarea vine din cauza problemelor psihice, nu din nesimțire.

Trebuiesc luate de urgență măsuri pentru a se evita o dramă, dramă pentru care toți suntem responsabili prin simplu fapt că trecem nepăsători.

Cu toate că omul se simte bine că îi dă o sumă de bani, banii nu țin loc de acoperiș.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *