Ziarul care ține cu românul

Ofițer sub acoperire face lumină în cazul Caracal

Pentru a scoate adevărul la iveală, oamenii legii au introdus un ofițer sub acoperire în celula în cae se află Gheorghe Dincă arestat. Pe surse, ofițerul sub acoperire a reușit să culeagă informațiile cu privire la modul de operare al lui Gheorghe Dincă. Acesta a povestit colegului de celulă, toate ororile la care a supus-o pe fata de 15 ani. Din conversație, reiese că Alexandra nu a fost ucisă din cauza apelului la 112, dar din cauză că a reușit să sune într-un final, aceasta a devenit ,,tupeistă”, fapt ce l-a înfuriat pe criminal. În urma apelului, fata era sigură că va fi salvată, motiv pentru care devenise ,,tupeistă”. Fete ucise apoi incinerate în butoiul din fundul curții.

Conversția din celulă

DINCĂ Gheorghe: … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o ajute, s-o salveze.

Coleg celulă: Dă-i Doamne minte românului.

DINCĂ GHEORGHE: De pe urmă.

Coleg celulă: Lasă bre’, ți-a plăcut ce tot atâta o dai în…

DINCĂ GHEORGHE: PĂI UITE, NU VEZI CĂ D-AIA MI-A PLĂCUT, SUNT AICI. CUM, AM ZIS CEVA?!”

DINCĂ GHEORGHE: Sigur că da. Asta… încă asta mică m-a scuipat!

Coleg celulă: Tupeul ăla mizerabil…

Gheorghe Dincă riscă închisoarea pe viaţă

DINCĂ GHEORGHE: O… nu dar eu cred că ea și avea, nu numai că știa că scapă, trebuia să sosească (neinteligibil). Ea dacă spunea: „Bă nene, ce să…”

Coleg celulă: „Te duci la pușcărie!” îți spunea.

DINCĂ GHEORGHE: Te duci la pușcărie…”Uite sunai, făcui… pă dracu, am găsit și-am sunat!” Îți dai seama că rămâneam blocat.

Dincă minte?

Mama Alexandrei susține că Dincă minte în continare:

„Alexandra a luptat și va lupta. Nu este moartă în acel butoi. Nu cred absolut nimic din ce spune. Cum să crezi că vorbește acele lucruri cu un coleg de celulă.

Dincă minte în continuare. Domnul procuror mi-a spus că Alexandra ar fi sunat familia, nu la poliție”, a declarat Teodora Măceșanu, la un post de televiziune.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *