Ziarul care ține cu românul

Organizațiile mașinării de fabricat bani – Președintele Asociației T.A.T.A. reținut pentru că și-ar fi violat propriul copil

Președintele Asociației  T.A.T.A. , B. D, este acuzat că și-a violat propria fiică. Faptele s-au petrecut în urmă cu 4-5 ani, când fetița avea 10 ani.

B. D. ar fi bănuit de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica lui. Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Să fii un pedofil și să pozezi în salvatorul taților, asta înseamnă ipocrizie maximă. Cum să mai ai încredere în asociații sau O.N.G-uri, când scopul acestor instituții este doar de a proce bani pentru mai marii acestora.

Justiția urmează să decidă asupra vinovăției sau nevinovăției sale, până atunci B.D. se bucură de prezumția de nevinovăție

Oare ce viziune mai poate avea asupra lumii un copil traumatizat de propriul tată?

Tații vitregi își bat copiii prin recunoaștere, iar reprezentanții unei secții de poliție spun că nu este ceva anormal. Există filmări audio-video cu declarația unui copil traumatizat, dar cei ce trebuie să protejeze copilul, pentru a nu se implica, preferă sa ignore acest caz.

Asociațile pretind bani pentru a sări în ,,ajutorul” tatălui, oare chiar trăim în lumea a-III-a?

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Suersa foto: Facebook profil public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *