Ziarul care ține cu românul

Păcălea sibienii cerând ,,șpagă” pentru a nu fi amendați

Polițiștii Locali la datorie

În data de 07.02 în jurul orei 11.20, Polițiștii Locali Sibieni au depistat pe str. Bastionului din Municipiul Sibiu, pe G. B. în vârstă de 25 de ani care pretindea taxe de la șoferii care parcau neregulamentar. Acesta, îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă de culoare verde, pretindea că este angajat al Poliției Locale Sibiu, iar contra unei sume de bani, șoferii vor fi iertați.

G.B. când a văzut adevărații polițiști, a predat vesta și niște obiecte unui minor, luând-o ambii la fugă în direcții diferite. Polițiștii s-au luat după G.B. până pe str. Măsarilor unde a fost prins. Bărbatul nu a putut fi identificat deoarece nu este luat în nicio evidență.

G.B. a fost condus la sediul Poliției Sibiu în vederea punerii în legalitate pe linia evidenței populatiei. S-a constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 25 de ani din Municipiul Sibiu.
Politistii din cadrul SIC fac demersuri pentru ca bărbatului sa i se elibereze certificat de naștere și carte de identitate.

NU DA ȘI NU LUA ȘPAGĂ!!!

Niciodată un om al legii nu va lua mici ,,atenții”, iar dacă o face încalcă legea, fapt ce îl face și cel care dă ,,atenția”.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *