Ziarul care ține cu românul

Parfumuri, îmbrăcăminte și încălțăminte de 21.000 euro confiscate de polițiștii bucureșteni

3.860 buc. diverse articole de imbrăcăminte si incălțăminte, 748 buc. diverse parfumuri si 200 pac. țigarete în valoare totală de aproximativ 21.000 de euro, reținute in vederea confiscarii de către inspectorii din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti.

În data de 24.11.2019, inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti – Biroul Echipe Mobile au organizat in aria de competenta o misiune de supraveghere si control vamal asupra unui autocar de linie ce circula pe ruta Turcia-România. Mijlocul de transport a fost supravegheat pana la intrarea in autogara companiei de transport, unde echipele mobile au initiat controlul asupra autocarului

Cu aceasta ocazie a fost intocmit 1 PVCSC in cuantum de 3.000 lei pentru mărfuri nedeclarate la intrarea in spațiul intracomunitar in valoare de 31.715 lei.

De asemenea au fost retinute si mărfuri susceptibile a a duce atingere unor drepturi de proprietate intelectuala: 683 diverse articole de imbracaminte si incaltaminte, 748 buc. diverse parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, cum ar fi Nike, Adidas, Armani, Versace, Boss, T. Hilfiger, Sospiro, Kilian, Creed, P. Rabanne, Bvlgari, Chanel, Dior, etc. in valoare de 68.880 lei, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi conform prevederilor legale in vigoare.

De asemenea au fost retinute si 200 pac. tigarete abandonate, nerevendicate si fara stăpân, nedeclarate la intrarea in spatiul intracomunitar, în valoare de 2.600 le

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *