Ziarul care ține cu românul

Patronul unei case de schimb valutar împușcat mortal

 

Bărbatul a fost găsit în autoturismul Mercedes, împușcat de două ori în inimă, și nu mai trăia la apariția echipajelor de prim-ajutor. Descoperirea a fost făcută în apropierea localității Slobozia Ciorăști din Vrancea.

Primele informaţii arată că este vorba despre un bărbat de aproximativ 61 de ani, patronul a două case de schimb valutar numele lui fiind C.C.

In maşină s-a găsit o sumă de bani.

Focurile de armă au fost trase din exteriorul mașinii, pentru că autoturismul este ciuruit de gloanțe, în partea șoferului.

Potrivit unor surse, se pare că cel puțin 4 gloanțe au ajuns în trupul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al acestuia se află în continuare în mașină, iar ancheta este în plină desfășurare. Traficul rutier pe drumul care face legătura între DN2 și Slobozia Ciorăști este blocat, iar poliția a instituit mai multe filtre, în căutarea asasinului.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 19,40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani”,

a precizat IPJ Vrancea.

Sursele au precizat că bărbatul ar fi fost urmărit din localitatea Goleşti până în Slobozia Ciorăşti, unde autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de cealaltă maşină, apoi a fost împuşcat, fiind vorba, se pare, de o reglare de conturi, arată Agerpres.

Autoturismul Mercedes în care se afla bărbatul împușcat era lovit lateral iar o altă mașină Suzuki, de asemenea lovită lateral, a fost găsită la aproximativ 500 de metri, abandonată.

Cel mai probabil autoturismele s-au tamponat iar Mercedesul a ajuns în afara drumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *