Ziarul care ține cu românul

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii de la investigații criminale Mediaș pentru violență

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii de la investigații criminale Mediaș / sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni

La data de 4 februarie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au identificat patru persoane de sex masculin care la data 17 ianuarie ar fi săvârșit mai multe infracțiuni, inclusiv cu violență.

În fapt, la data de 17 ianuarie, în jurul orei 0300, cei patru bărbați ar fi sustras prin forțarea sistemelor de închidere sumele de bani din aparatele de cafea ce se aflau lângă supermarketul Kaufland Mediaș situat pe str. Șoseaua Sibiului. După săvârșirea acestei fapte, cei patru ar fi plecat spre zona centrală a municipiului unde, în mediul stradal, ar fi agresat fizic doi bărbați (în vârstă de 34 și 45 de ani, ambii din Mediaș), unuia fiindu-i sustrase și telefoanele mobile.

Cei patru bărbați, în vârstă de 16, 19 și 20 de ani, domiciliați în Botoșani, Tălmăcel și Turnu Roșu au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *