Ziarul care ține cu românul

Patru cetăţeni din Sri Lanka, descoperiți de polițiștii de frontieră la S.P.F. Diosig

Patru cetăţeni din Sri Lanka, descoperiți de polițiștii de frontieră la S.P.F. Diosig

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Diosig – judeţul Bihor au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean român, doi bărbaţi şi două femei din Sri Lanka, solicitanţi de azil în România, care se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, cu scopul de a trece ilegal în ţara vecină.

În data de 16.02.2020, în jurul orei 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Diosig – I.T.P.F. Oradea au oprit pentru control, pe comunicația Săcuieni-Silindru, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră, un autoturism condus de un cetăţean român, în care se mai aflau, ca pasageri, patru cetăţeni străini. Persoanele, doi bărbaţi şi două femei, au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani, toţi solicitanți de azil în țara noastră. Aceştia au declarat faptul că intenţionau să treacă ilegal frontiera, pe jos, în Ungaria.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru cei patru cetățeni din Sri Lanka și de trafic de migranţi pentru șoferul autoturismului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *