Ziarul care ține cu românul

Patru cetățeni etiopieni, opriţi la frontiera cu Ungaria

Patru cetățeni etiopieni, opriţi la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș, judeţul Bihor, au depistat patru cetăţeni etiopieni care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.

În data de 04.03.2020, în jurul orei 10.45, un echipaj format din poliţişti de frontieră aflaţi în serviciu în zona de competență din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș – I.T.P.F. Oradea, acționând în baza unei informații, au oprit în localitatea Tărian, județul Bihor, la aproximativ 2 km de linia de frontieră, patru persoane, cetățeni străini.

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări deoarece nu își justificau prezența în zonă.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Etiopia, trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, care au intrat legal în ţară în baza documentelor personale. La cercetări, cetățenii etiopieni au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor patru persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *