Ziarul care ține cu românul

Percheziții domiciliare la traficanți de droguri de mare risc

La data de 20.07.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților T.B.A., S.E.M. și R.D., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2020, inculpaţii au înfiinţat la locuințele lor mai multe culturi de cannabis.
La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Arad, în urma cărora au fost identificate 3 plantații de cannabis și au fost ridicate 61 de plante în diferite stadii de dezvoltare, 30 de grame de cannabis, 6 lămpi, 2 ventilatoare, tubulatură, 5 grindere, 3 cântare, 1 pistol cu gaz, un cort pentru plantații indoor, precum și suma de 2.050 de lei.

În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi prezentați Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *