Ziarul care ține cu românul

Percheziții într-un dosar de trafic de minori și șantaj

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE MINORI ȘI ȘANTAJ

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Pitești au documentat activitatea infracțională a trei tineri, în cadrul unui dosar de trafic de minori și șantaj.

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 4 percheziții domiciliare, dintre care una în Câmpulung, două în comuna Mihăești și una în Schitu-Golești la locuințele persoanelor în cauză.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Din cercetări a rezultat că, în perioada iunie 2019 – februarie 2020, un tânăr, de 20 de ani, din Câmpulung, ar fi constrâns o minoră, de 16 ani, să practice prostituția.

Ulterior, aceasta ar fi fost șantajată de alți doi tineri, de 21 și 22 de ani, ambii din Mihăești, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, cei doi amenințând cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conținut sexual explicit.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, față de cei 3 tineri fiind dispusă măsura reținerii.

La activități au participat și jandarmi.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *