Ziarul care ține cu românul

Percheziții într-un dosar de trafic de persoane șI de minori

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE PERSOANE ȘI DE MINORI

 

Ieri, 14 mai, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au efectuat 5  percheziții domiciliare în județul Vrancea, pentru combaterea traficului de persoane și de minori.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Vrancea.

În fapt, începând din anul 2008 și până în prezent, 6 membrii ai unei familii din municipiul Focșani ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în traficul de persoane și minori, intern cât și extern  (Italia și Germania), până în prezent fiind identificate 12 victime, din care patru minore.

Aceștia ar fi obținut importante sume de bani, pe care le-ar fi investit în achiziționarea de imobile și autoturisme de lux.

În urma activităților desfășurate, a  fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, două case, două autoturisme de lux și asupra sumei de 210.000 de lei.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri.  În urma audierilor de ieri, 4 persoane au fost reținute.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale și a luării măsurilor legale ce se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *