Ziarul care ține cu românul

Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

Astăzi, 18 iunie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice din Mehedinți efectuează 8 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale, în 3 județe, într-un dosar de evaziune fiscală. 5 persoane vor fi aduse la audieri.

Activitățile se desfășoară în judeţele Mehedinţi(1), Timiş(1) și Prahova(6), 4 percheziții fiind la reciclatori finali, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna martie 2018, până în noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj (plastic şi sticlă), având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţiile de transfer a responsabilității.

Prejudiciul estimat, cauzat bugetului general consolidat este de peste 9.000.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *