Ziarul care ține cu românul

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

 

La data de 26 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Satu Mare, au desfășurat o acțiune în județul Satu Mare, vizată fiind o grupare specializată în trafic de droguri de  risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. Gruparea ar fi comercializat drogurile în municipiul Satu Mare.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate 190 de pliculețe conținând substanță vegetală galben verzui, o plantă de cannabis, un recipient conținând aproximativ 200 de grame de substanțe verde oliv măcinate, 3 recipiente din material plastic conținând un lichid cu miros înțepător.

De asemenea, au fost indisponibilizate un grinder, o râșniță conținând urme de substanță verzuie, un pistol tip airsoft și o bâtă de baseball.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. La activități au participat și jandarmi.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *