Ziarul care ține cu românul

Percheziții pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri

PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC DE DROGURI

 

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu  procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat cinci percheziţii, în municipiul Pitești, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

La data de 3 iunie a.c. polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Piteşti, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie a.c., doi tineri de 20 şi 21 de ani, ambii din Pitești, ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc, în municipiul Pitești.

Pe parcursul cercetărilor a mai rezultat că alte două persoane, cu care aceștia au intrat în contact, ar fi achiziționat droguri de risc și de mare risc în scop de revânzare.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv, precum și aproximativ 15 grame de fragmente vegetale și 12 țigarete artizanale susceptibile a conține substanțe interzise.

11 persoane au fost conduse la audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmi.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *