Ziarul care ține cu românul

UPDATE: Pericol public pe străzile Sibiului(video)

Neplăcutul incident a avut loc pe Aleea Buia din Municipiul Sibiu în jurul orei 02:30.

Doi tineri se deplasau cu un autoturism marca Ford Focus când, potrivit martorilor, s-au luat de un trecător începând sa îl urmărească cu mașina.

În timpul urmăririi, urmăritorii nu au ținut cont că pe marginea drumului erau parcate autoturisme, făcând un adevărat dezastru printre mașini.

Unul dintre martori ne-a afirmat că a sunat la numărul unic de urgență 112, dar datorită faptului că Sibiul este un oraș bine pus la punct în ceea ce privește siguranța cetățenilor, în acel moment trecuse un echipaj de poliție.

Se pare că la volan era o persoană de sex masculin, potrivit martorilor.La sosirea polițiștilor o domnișoară afirma că a condus autoturismul.

La fața locului și-au făcut apariția mai multe mașini de poliție, un echipaj de la IJJ Sibiu și un echipaj al Poliției Locale Sibiu.

Cei doi protagoniști au fost testați cu aparatul etilotest, iar concentrația în aerul pur expirat fiind în jur de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat la presupusul șofer, iar la celălalt participant 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au motivat faptul că au consumat alcool ca urmare a sosirii unuia dintre aceștia din Italia și că sunt nevinovați.

În urma cercetărilor se va stabili cine a condus autoturismul ce a provocat pagubele.

Revenim cu mai multe informații.

Update:

Alcool și teribilism la volan

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 02,45, în municipiul Sibiu, polițiștii de ordine și siguranță publică au observat că, pe strada Dorului, un autoturism era condus cu viteză, iar la vederea echipajului de poliție, șoferul a pătruns pe Aleea Buia nerespectând semnificația indicatorului „Acces interzis” și avariind 7 autovehicule parcate.

Polițiștii rutieri care au intervenit după producerea evenimentelor soldate cu pagube materiale, au constatat că în autoturismul în cauză se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, domiciliați în localitatea Cristian.

Cei doi nu au recunoscut că ar fi condus autoturismul, motiv pentru care ambii au fost testați  alcoolscopic. Rezultatele au fost de 0,96 mg/l, respectiv 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul testat la urmă neavând  nici permis de conducere.

De asemenea, cei doi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice  în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a se stabili cine a fost la volan în momentul producerii tamponărilor și a se stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestor evenimente.

Purtător de cuvânt  Agent șef adjunct de poliție Elena WELTER.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CPxWOsW-gvg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *