Ziarul care ține cu românul

Persoane cercetate pentru obligarea unor minore de a practica prostituția

La data de 30.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților C.I., A.I., C.A., I.G., M.M, M.S., S.G. și T.M. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 2019 – 2020, inculpații au recrutat și adăpostit mai multe persoane vătămate minore, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituției.

La data de 30.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa au efectuat un număr de 13 percheziții domiciliare, pe raza județului Constanţa, în urma cărora 12 persoane au fost duse, în vederea audierii, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța.

În cursul zilei de astăzi, cei 8 inculpați vor fi prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *