Ziarul care ține cu românul

Peste 350 de litri de alcool, descoperiţi la P.T.F. Giurgiu

Peste 350 de litri de alcool, descoperiţi la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit într-un microbuz, 864 de sticle cu alcool, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 19.06.2020, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Mercedes, cetăţeanul bulgar A.G, în vârstă de 27 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul microbuzului, în mai multe pungi, 864 sticle cu alcool, totalizând cantitatea de 357,8 litri, având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat alcoolul din Bulgaria și intenționa să-l transporte în Belgia. De asemenea, acesta a mai adăugat că nu avea cunoștință despre faptul că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitatea de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 17.580 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile peste limita de 200 litri băuturi spirtoase, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 452, alin.1, lit. h din Legea 227/2015, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *