Ziarul care ține cu românul

Peste 45 de permise reținute și 600 de sancțiuni acordate de polițiștii sibieni

În perioada 12 – 14 iunie a.c., polițiștii sibieni au constatat 17 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 45 de permise de conducere și au aplicat 605 sancțiuni contravenționale în valoare de 170.000 de lei.

 

Exemple semnificative:

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 15,00, pe raza localității Vurpăr, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, proprietarul mopedului, în vârstă de 27 de ani, tot din localitatea Vurpăr, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare.

 

La aceeași dată, în jurul orei 15,30, tot în localitatea Vurpăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *