Ziarul care ține cu românul

Peste 7 kilograme de cannabis au fost indisponibilizate de polițiștii antidrog

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Peste 7 kilograme de cannabis au fost indisponibilizate de polițiștii antidrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a două operațiuni pentru combaterea traficului de droguri. 3 persoane au fost arestate preventiv.

imagini – https://youtu.be/4MZfH_bqxZc

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.C., au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de cultivarea plantelor de cannabis în vederea comercializării și pentru consum propriu.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 38 de ani, ar fi înființat mai multe culturi de cannabis începând cu anul 2019, în Bucureşti. Ulterior drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate în București și în județul Ilfov.

La data de 15 iunie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 6,2 kilograme de cannabis, 3.500 de  euro, un pistol cu gaze, 2 cartuşe, un grinder, precum şi aparatură specifică creşterii plantelor de cannabis, respectiv lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori, filtre, în valoare de aproximativ 25.000-30.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost arestat preventiv.

Un alt caz a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S. C., care au documentat activitatea infracțională a unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.

În cauză sunt cercetate 3 persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii antidrog au surprins 3 persoane în flagrant delict, în București și au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la 2 imobile folosite de persoanele în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate aproximativ un kilogram de cannabis, 6.750 de lei, 3 telefoane mobile și 3 cartele S.I.M.

Cele 3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri, două dintre ele fiind ulterior arestate preventiv. La activități au participat și jandarmi

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *