Ziarul care ține cu românul

Peste 700 de persoane arestate de polițiștii români în 7 zile

PESTE 700 DE PERSOANE, GĂSITE DE POLIŢIŞTII ROMÂNI ŞI PARTENERII DIN STATELE SCHENGEN, ÎN 7 ZILE

 

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 715 persoane, 58 de autovehicule, 33 de documente și 3 plăcuțe de înmatriculare ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 28 februarie – 5 martie a.c., au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 481 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 18 mandate europene de arestare, au depistat 61 de persoane semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 243 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 6 persoane semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Tot pe teritoriul României, au fost ridicate 20 de documente, au fost găsite 53 de autovehicule și 3 plăcuțe de înmatriculare ce erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 234 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 26 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 13 erau semnalate ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 26 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 8 erau semnalate dispărute de autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au identificat pe teritoriul lor 5 autovehicule și 13 documente căutate de autorităţile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *