Ziarul care ține cu românul

Plantație de Canabis descoperiă de oamenii legii – Trei persoane reținute

La data de 05.02.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea  au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de risc.

La data de 05.02.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Oradea, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 25 de plante ajunse la maturitate, reprezentând 4,5 kg de materie vegetală verde.
Totodată, au mai fost ridicate 5 comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat, un cort special amenajat pentru cultivarea plantelor de cannabis, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare și suma de 1.300 de lei.

În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *