Ziarul care ține cu românul

Sancțiuni în valoare de 152.000 lei acordate de polițiștii sibieni

În perioada 14 – 16 februarie a.c., polițiștii sibieni au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 35 de permise de conducere, dintre care 12 pentru conducere sub influența alcoolului, au retras 19 certificate de înmatriculare și au aplicat 534 de sancțiuni contravenționale în valoare de 152.000 de lei.

 

Exemple semnificative:

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 17,00, pe strada Principală din satul Mălâncrav, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, mopedul pe care îl conducea tânărul era neînregistrat sau neînmatriculat.

Date fiind cele constatate, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *