Ziarul care ține cu românul

Polițiștii sibieni au aplicat 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de 125.000 de lei

În perioada 7 – 9 februarie a.c., polițiștii sibieni au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 36 de permise de conducere, au retras 35 de certificate de înmatriculare și au aplicat 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de 125.000 de lei.

 

Exemple semnificative:

La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 15,00, în orașul Cisnădie, pe strada Sibiului, un localnic în vârstă de 65 de ani a fost depistat conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 02,45, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 45 de ani, a cărui testare a rezultat într-o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și pe numele acestui șofer s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *