Ziarul care ține cu românul

Reținut de polițiștii sibieni de la investigații criminale pentru lovire

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut ieri un bărbat suspectat de săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În fapt, în dimineața zilei de ieri, 31 octombrie, un bărbat din Șelimbăr a sesizat Poliția Sibiu despre faptul că în urmă cu puțin timp, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Sibiu, a avut un conflict violent cu un bărbat în urma căruia a fost lovit cu pumnii și tăiat cu un briceag în zona brațelor, constatând totodată lipsa unui lănțișor din aur pe care îl purta la gât.

În urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, persoană bănuită de săvârșirea acestei fapte a fost depistată în scurt timp în municipiul Sibiu. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Șura Mare, a fost reținut pentru 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 al. 2 cod penal, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Instanța a dispus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *