Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Mureș- peste 600 de sancțiuni și amenzi ce depășesc 200.000 lei într-un weekend

ACCIDENT RUTIER GRAV

 

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 11.50, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Tîrgu Mureş, un bărbat, de 57 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat mortal o femeie de 57 de ani, municipiul Tîrgu Mureş, angajată în traversarea regulamentară a părții carosabile prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

 

#La data de 4 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţie municipiului Târnăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târnăveni, privind un tânăr, de 19 ani, din Târnăveni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

#La data de 4 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţie municipiului Târnăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Mureş, privind un bărbat, de 42 de ani, din Târnăveni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și furt.

În ambele cazuri, persoanele au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş.

 

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

În perioada 1 – 4 noiembrie a.c., polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 630 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 80 de infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 306 evenimente, dintre care 290 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 81 de infracţiuni, 14 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive, fiind depistate 3 persoane urmărite la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 631 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 220.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 49 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *