Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Mureș – a lovit cu mașina un pieton aflat pe marginea drumului și a fugit

BĂRBAT ARESTAT PREVENTIV PENTRU INFRACŢIUNI  LA REGIMUL RUTIER

 

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 05 noiembrie a.c., un bărbat, de 49 de ani, cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, la intersecţia străzilor 22 Decembrie cu Petru Maior, din localitate.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, un bărbat, de 81 de ani, din localitatea Târnăveni, care în calitate de pieton s-ar fi deplasat pe marginea părţii carosabile, a fost surprins şi accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Ca urmare a activităţilor specifice, la scurt timp, pe raza municipiului Târgu Mureş, poliţiştii  au  identificat conducătorul  autoturismului, ca fiind un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Târnăveni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 05 noiembrie a.c., faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 06 noiembrie a.c. instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă, sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

ACCIDENT RUTIER

 

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 16.45, pe DJ154, în afara localităţii Reghin, o femeie, de 54 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Dedrad-Reghin, a pierdut controlul asupra direcție de deplasare, părăsind partea carosabilă prin partea stângă a sensului său de mers, ulterior răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ORDIN DE PROTECŢIE PROVIZORIU EMIS DE POLIŢIŞTI

 

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza comunei Ceuaşu de Câmpie are loc un scandal.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Ceuaşu de Câmpie, în timp ce se afla în locuinţa comună, pe fondul geloziei, şi-ar fi agresat fizic soţia, de 47 de ani.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

 

#La data de 5 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijnul Brigăzii Operaţiuni Speciale Mureş, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Galaţi, privind un bărbat, de 40 de ani, din Târgu Mureş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani, pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

#La data de 4 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţie municipiului Târnăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târnăveni, privind un tânăr, de 20 de ani, din Târnăveni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de talhărie calificată.

În ambele cazuri, persoanele au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *