Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor brașoveni – un tânăr prins fără permis a fugit de poliție

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu

 

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 36 ani, din loc. Tărlungeni, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 28 septembrie 2019, în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa. Aceasta este în vârstă de 21 ani. Conflictul ar fi început pe fondul unor discuții contradictorii, în timp ce  se aflau la domiciliul comun împreună cu cei trei copii. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză. S-a dispus măsura evacuării temporare a acestuia din locuință și păstrarea unei distanțe de minim 200 metri față de persoana vătămată și membrii familiei acesteia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 

Activități specifice derulate de polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 02.35, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul Rutier, în timp ce efectuau activități de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe str. Ciocanului din municipiul Făgăraș.

Conducătorul auto a refuzat oprirea autoturismului, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. La un moment dat, conducătorul auto a oprit, a abandonat vehiculul și a fugit într-o direcție necunoscută, reușind să se sustragă controlului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr în vârstă de 23 ani, care nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 29 septembrie c., în jurul orei 19,30, polițiști din cadrul Poliției orașului Rupea – Compartimentul Rutier au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 62 ani, care a condus un autoturism pe DN 13, pe raza orașului Rupea, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.86 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Zăenești

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Poiana Mărului, din jud. Brașov, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care conducea o motocicletă fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autovehiculul condus nu este înmatriculat.

 

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *