Ziarul care ține cu românul

POVESTEA NEȘTIUTĂ DIN SPATELE POLIȚISTULUI ÎN PANTALONI SCURȚI

Filmulețul cu polițistul în pantaloni scurți conducând o mașină a Poliției Române a făcut înconjurul trusturilor de presă și a rețelelor de socializare.
Ceea ce nu s-a spus în presă a fost faptul că polițistul se întorcea de la o activitate sportivă programată la nivelul IPJ Giurgiu, care conform legislației în vigoare, se efectuează pe post în timpul serviciului.
În drumul spre sediul postului de poliție unde trebuia parcată autospeciala de poliție, acesta a reușit să evite producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgărești care nu acordase prioritate într-o intersecție și care continua să conducă haotic, astfel că producerea unui grav accident ar fi fost iminentă.

Acesta a reușit să oprească pe acel șofer și a anuțat de îndată polițiștii rutieri aflați în zonă. Astfel dintr-un polițist cu atitudine care a reușit să evite o tragedie, s-a transformat într-un paria al rețelelor de socializare.

Chiar dacă rezolvarea deficitului de personal din MAI prin angajarea de balerini care să efectueze fandări laterale cu întoarcere la 180 de grade, exersând Tsukahara cu aterizare pe ambele picioare, a făcut înconjurul agențiilor de presă, de data aceasta, colegul nostru nu a încălcat cu nimic normele de conduită, ba mai mult e un exemplu pozitiv pentru ceilalți polițiști.

Când un om este certat cu legea, va căuta în orice fel de a denigra oamenii legii.

 

sursa: Sindicatul Europol

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *