Ziarul care ține cu românul

Povestea scandalului din PECO de pe str. Malului din Sibiu

Viața de taximetrist poate fi primejdioasă din cauza faptului că niciodata nu ști pe cine iei în mașină. Este vorba de G.B., taximetrist în Municipiul Sibiu, care la data de 24 mai a.c. înainte să se retragă a decis să mai ia o comandă. În jurul orei 01.15 o comandă primită de la un club din Sibiu putea să se transforme în ceva mult mai urât decât cum s-a terminat inițial.

 

G.B. a relatat pentru Ziua Online

,,M-am prezentat la comandă unde am preluat un cuplu ce mi-au solicitat să îi duc pe strada Margaretelor. Clienții s-au urcat pe bancheta din spate. Pe parcursul intinerariului, bărbatul mă acuza că miroase prea mult a parfum în mașină, deschizând geamul rupând perdeluța din interiorul geamului. Pe traseu bărbatul a cerut să opresc la PECO pentru a-și face cumpărături, aparent bărbatul era băut. Ajunși în PECO, bărbatul cu un ton amenințător mi-a cerut 20 de lei. Fata cunoscându-l, a sărit din spate spunând să nu facă de astea și că are ea bani, iar cu ocazia asta să îi cumpere un pachet de țigarete.

După câteva minute bune a venit cu 3 beri pe care le-a lăsat în iarbă, venind nervos la mașină trăgând de geam că nu știa ce țigarete sa ia. I-am explicat frumos că mașina nu are manivelă pe exterior, deschizându-i geamul. Acesta s-a întors în incinta benzinariei unde a stat câteva minute bune, iar când s-a întors avea un sandviș cu care a și urcat în mașină.

Bănuind că va face mizerie i-am spus direct «sper ca nu ai de gând sa mănânci în mașină» moment în care a început conflictul verbal la adresa mea amanințător ca să ies din mașină să vorbim. I-am explicat că nu are voie cu mâncare în mașină deoarece îi căzuse deja mâncare pe jos, motiv pentru care a devenit violent. A coborât din mașină supărat, venind la mine la geam înjurându-mă și provocându-mă. La un moment dat, ușa fiind deschisă mi-a dat un pumn, motiv pentru care am ieșit din mașină certându-ne aprins.”

Cum au venit colegii în ajutor

Se pare că prin zonă trecuse un coleg al taximetristului care a dat prin stație că un coleg de-al lor are probleme. Unitatea și colegialitatea taximetriștilor și-a spus cuvântul, la fața locului prezentându-se 10 taxiuri. Până când au ajuns taximetriștii conflictul se încheiase.

Din fericire scandalul s-a încheiat fără victime, iar când mergi cu taxiul fii civilizat, chiar dacă ai băut. Dacă ești beat, nu îți dă dreptul să fi nesimțit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *