Ziarul care ține cu românul

Premieră la Sibiu – Pensiune și școală de dresaj canin – Calitate și lux la nivel superior

ADULMECĂTORII

Calitatea serviciilor primează

Adumelcătorii vă prezintă o pensiune canină la standarde înalte cu spații indoor și outdoor pentru a oferii tot confortul animăluțului de companie și eliberării oricărui stres psihic pe toată perioada cazării.

Sănătatea animăluțului prioritatea numărul 1

Fiecare boxă este încălzită, personalizată cu pătuțuri confortabile, perne pufoase, covorașe, paturici, toate  concepute cu mare atenție și grijă.
Adumelcătorii oferă toate condițiile de lux cât mai aproape de răsfățul de acasă. Mare preț s-a pus și pe țarcurile exterioare, acestea fiind acoperite și izolate de vânt, ploaie sau ninsoare.
De asemenea exista un patuț unde ,,copilasii„ se pot relaxa lenevind fără a sta pe cimentul rece.
Programul de socializare constă într-un program spa de 3 ori pe zi, special gândit pentru a alerga în voie fără griji, pentru joaca și/sau disciplinat în sensul de dresaj, în funcție de cerința clientului.

Evidențierea calității

ADULMECATORII, oferă pe lângă toate lucrurile materiale necesare, ceea ce nu poate fi cumparat, dragostea față de animalul dumneavoastră.
Pentru a asigura toate condițiile pe care cățelușii le au acasă, ADUMELCĂTORII oferă afectivitate, pasiune, și cel mai important, timp din belșug.
Sunteți așteptați cu mare drag de la mic la mare, Ziua Online garantând că vă veți întoarce la ADULMECĂTORII.

ADULMECATORII🐾 LOCUL INIMII TALE🐾

 

Foarte important – ȘCOALA DE DRESAJ ADULMECATORII

Adumelcătorii vine în ajutorul dumneavoastră cu școală de dresaj din care fac parte dresori de renume. Toți proprietarii care dețin un cățeluș răsfățat și neascultător, ADUMELCĂTORII ESTE SOLUȚIA.

Pentru transformarea în bine a patrupedului, profesioniștii sunt aici pentru a veni cu sfaturi și servicii în functie de dorințele și nevoile dumneavoastră.

 

Video din timpul antrenamenutui:

Datele de contact:
Tel: 0723 166 800
Video de prezentare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *