Ziarul care ține cu românul

Prima saptamana a campaniei “FII PRIMARUL SIBIULUI!”

Prima saptamana a campaniei “FII PRIMARUL SIBIULUI!” initiata pe platforma “<Sibibu> – Sibiul lui Adrian Bibu”  a adus initiatorilor 217 de mesaje din partea sibienilor. Este vorba, in general, despre mesaje care privesc infrastructura (strazi si lucrari de modernizare in cartiere, amenajare de parcuri si zone verzi, investitii in infrastructura educationala si edilitara etc), dar sunt si numeroase sugestii cu privire la circulatia publica (trafic rutier, piste de bicilisti) si propuneri de mari investitii.

“<FII PRIMARUL SIBIULUI!> este un indemn la dialog, iar mesajele primite imi confirma interesul sibienilor de a participa la deciziile care privesc orasul. Deloc surprinzator, ideile sunt foarte bune, si ma bucur ca sibienii percep demersul acesta ca pe o forma sincera de implicare” – Adrian Bibu, consilier local PNL.

Campania “FII PRIMARUL SIBIULUI!” a fost lansata in scopul de a oferi o platforma de dialog despre viitorul orasului, iar mesajele de la sibieni reprezinta doar o etapa a acesteia. In paralel, reprezentanti ai mediului de afaceri, universitar, ai ong-urilor si ai altor organizatii, precum si  personalitati publice locale din diferite domenii,  vor primi invitatia de a-si spune parerea cu privire la viitorul Sibiului. Pe marginea fiecarei informatii comunicate se va face  o analiza referitoare la aspecte legale si financiare, iar la final toate detaliile vor fi cuprinse intr-un document public.

“Cum altfel am putea afla despre ceea ce isi doresc cu adevarat sibienii pentru orasul lor? Cum am putea afla, spre exemplu, despre faptul ca foarte multi sibieni isi doresc sa poata pedala spre serviciu in conditii de siguranta sau ca si-ar dori un parc sau o zona de agrement in cartier? Sunt multe propuneri si dorinte, pe subiecte diverse si cred ca dialogul poate fi sursa solutiilor”- Adrian Bibu, consilier local PNL.

Adresa la care sibienii sunt invitati sa transmita mesaje in cadrul campaniei “FII PRIMARUL SIBIULUI!” este [email protected].

Laura Popa

0752 38 48 60

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *