Ziarul care ține cu românul

Primăria Sibiu caută voluntari în Centrul de Informare Turistică

Promovează Sibiul turistic prin voluntariat în Centrul de Informare Turistică!

 

Fii ambasador al Sibiului turistic! Primăria Sibiu vă invită să deveniți voluntari în Centrul de Informare Turistică (CIT) din sediul central al Primăriei Sibiu, alăturându-vă echipei noastre care promovează orașul.

Persoanele care vorbesc germană, spaniolă, franceză sau engleză, care cunosc obiectivele turistice ale Sibiului și activitățile de timp liber pe care orașul nostru le oferă, sunt invitate să depună un CV începând de marți, 3 martie, fie pe adresa [email protected], fie la registratura Primăriei Sibiu. Selectarea candidaților se face în baza unui interviu în care se vor testa abilitățile acestora de limbă și de comunicare.

“Sibiul primește anual peste 400.000 de turiști care doresc să afle ce pot face în Sibiu, destinație turistică europeană recunoscută, oraș de 3 stele Michelin, cu un patrimoniu valoros, o istorie interesantă și o gastronomie renumită. Centrul de Informare Turistică este una dintre cele mai importante căi de comunicare cu oaspeții noștri. De aceea, până în luna aprilie îl vom moderniza cu ecrane LED pentru o informare mai dinamică, dar ne dorim ca și personalul care îl deservește să fie la înălțime. De aceea invităm voluntari în acest centru. Voluntariatul în CIT este un câștig de ambele părți: Primăria va oferi mai eficient informații turiștilor care intră, iar voluntarii vor câștiga o experiență valoroasă și vor avea șansa să contribuie la succesul turistic al Sibiului” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

La finalizarea stagiului de practică, voluntarii vor primi un certificat care va atesta experiența dobândită în Centrul de Informare Turistică, aceasta acumulându-se ca experiență profesională.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *