Ziarul care ține cu românul

Primăria Sibiu continuă montarea noilor indicatoare cu denumirea străzilor din oraș

Printr-un contract încheiat în 2018, Primăria Sibiu a montat anul trecut și anul acesta peste 2400 de indicatoare noi cu denumirea a 366 dintre străzile din municipiu, așezate pe imobile sau stâlpi stradali. Aceste străzi sunt situate în zona centrală, în zona industrială vest, în zona Gării, în cartierele Tineretului, Țiglari, Hipodrom, Vasile Aaron, Ștrand, Lazaret Valea Aurie, Gușterița și Trei Stejari, pe șoseaua Alba Iulia, pe Calea Dumbrăvii, pe strada Ștefan cel Mare și în Viile Sibiului.

Programul continuă și în 2019. Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru amplasarea unor indicatoare noi cu denumirea străzilor pe alte 313 străzi din municipiu. Este vorba de producția și amplasarea a 2800 de plăcuțe, din care 100 vor fi montate pe stâlpi stradali.  Acest contract vizează completări în cartierele în care s-a început deja, dar și în noi zone din oraș: cartierele Hipodrom, Valea Aurie, Țiglari, Marmeladă și Veteranilor, pe Calea Poplăcii, în Piața Cluj și în zona Obor.

Valoarea contractului de producție și montaj este estimată înainte de achiziție la aproximativ 300.000 de lei (fără TVA). Mai multe detalii sunt disponibile în documentația afișată transparent pe Sicap.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiului Sibiu

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *