Ziarul care ține cu românul

Primăria Sibiu invită voluntari pentru Centrul de Informare Turistică

La data de 1 mai a început oficial sezonul turistic, iar Sibiul se pregătește pentru un sezon estival plin de evenimente și de turiști care vor vizita orașul nostru.

În acest context Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu situat în Piața Mare are nevoie de personal mai numeros pentru a răspunde solicitărilor turiștilor repede și profesionist. Pe lângă angajații acestui centru, Primăria Sibiu caută tineri voluntari vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză, care cunosc Sibiul și doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod constructiv, câștigând experiență importantă pentru formarea lor profesională.

Cei interesați pot depune CV-urile la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare sau le pot trimite prin e-mail pe adresa turism@sibiu.ro, până în data de 7 iunie 2019. La terminarea stagiului (iunie-septembrie), tinerii vor primi un certificat de voluntariat, care atestă colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu în care vor fi testate cunoștințele de limbă străină.

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiului Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *