Anchete jurnalistice

Primarul PNL din Gura Riului se razbuna pe sateni

Primarul PNL din comuna Gura Riului Gheorghe Calin, se razbuna prin sesizari neintemeiate pe cetatenii care sunt impotriva dansului si tin cu dreptatea.

Gura Riului, comuna din judetul Sibiu supranumita si ,,patria hotilor de lemne”, unde, potrivit surselor transporturile ilegale sunt girate chiar din cadrul primariei.

Nu-mi convine de tine te ,,ard”

Pe premiza ,,nu-mi convine de tine te ard”, un fiu al satului daca nu este de acord cu ilegalitatile anumitor conducatorilor din comuna, insusi primarul Gheorghe Calin membru PNL depune sesizare unde este cazul.

In cazul de fata vorbim de Protectia Consumatorului Sibiu.

Oare este singura sesizare – Gheorghe Calin si sesizarile neintemeiate

Dupa controlul avut loc la data de 16.12.2020, agentul constatator din cadrul Autoritatii Nationale din Cadrul Protectiei Consumatorilui, a dat dovada de corectitudine si a constatat ca sesizarea este neintemeiata.

,,Razboi” ca nu a ,,cotizat” in campanie?

Potrivit surselor, relatia de dusmanie a primarului a inceput din diverse motive, unul din motive fiind refuzul categoric al agentului comercial H. D. sa sustina financiar campania electorala.

Oare primarul PNL se ocupa de razbunari?

Aparent localnicii apolitici au de suferit, primarul demonstrand prin aceasta sesizare ca cine nu este cu Gheorghe Calin, este impotriva.

Marul discordiei sa fie cele 850 mc de lemne confiscate?

”DI. H. D. domiciliat în Comuna Gura-Riului, povestește faptul că în urma unei discuții avute cu primarul PNL al comunei cu privire la depozitarea unei cantități impresionante de material lemnos în apropierea Barajului de la Gura-Riului, acesta s-a arătat că nu cunoaște acest aspect.  Pentru cunoscători, zona se numește ,,zona zero”.  Dl. primar a replicat  faptul că singurii care pot da un răspuns oficial, sunt organele competente.

Curajul și iubirea față de Patrie, la data de 09.10.2019 H.D. a depus o sesizare prin fax la sediul IPJ Sibiu, în care a arătat cele mai sus discutate.

Dacă un singur om a reușit să facă lumină în acest caz, Ziua Online nu poate decât să îl felicite pe acest brav cetățean al acestei țări”.

Stirea initiala: https://ziuaonline.com/info/mafia-lemnului-din-gura-riului-data-peste-cap-de-un-localnic

Gura Riului locul ,,ascuns” de ochii lumii

In plina pandemie, la restaurantul Primariei din Gura Riului, mai multi politicieni au fost suprinsi in timp ce acestia chefuiau noaptea dupa ora 01.00.

Stirea initiala: https://ziuaonline.com/info/pnl-sibiu-la-bal-horeca-la-spital

Primarul PNL de negasit

In speranta primirii unui punct de vedere din partea domnului primar, acesta este de negasit.

Judetul Sibiu ,,satul fara caini”?

,,La data de 30.08.2020, cetățeanul sătul de ilegalitățiile ce se petrec în comuna Gura Rîului din Județul Sibiu, a avut curaj să facă plângere penală împotriva Președintei Consiliului Local Daniela Cimpean, pentru abuz în serviciu.”

Stirea initiala: https://ziuaonline.com/investigatii/daniela-cimpean-cercetata-de-oamenii-legii

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Revenim cu detalii

Nimic fără Dumnezeu