Ziarul care ține cu românul

Problemele copiilor abandonați de părinți

Copiii abandonați ai României ar trebui ajutați și de oamenii simpli, nu să se aștepte doar mila autorităților.

În timp ce TU ca om ai ce pune în farfurie, copiii fără părinți și fără noroc în viață își trăiesc propriile drame.

De ce trecem nepăsători? Dacă ne-am întors fața de la Dumnezeu nu înseamnă că suntem invincibili. Dacă nu suntem bolnavi și totul merge cum ne dorim, asta nu înseamnă că suntem cei mai tari.

În timp ce românul se înjură în mediul online pe motivul cine pe cine votează, România trece prin adevărate drame; drame ce sunt create chiar de noi.

Numai când ai un necaz îți aduci aminte de existența lui Dumnezeu. Aici avem un exemplu clar al unei artiste românce care susținea că „iubirea nu se votează”. În urma accidentului pe care l-a suferit, brusc și-a adus aminte de iubirea față de Dumnezeu și de familia tradițională.

Prelevare de organe?

La nivel mondial, tot mai mulți copii din țările sărace sunt răpiți pentru a li se preleva organele, care apoi sunt transplantate unor oameni bogați, scrie Apărătorul Ortodox

În Marea Britanie, de exemplu, tocmai a ieșit la iveala cazul unei fetite africane din Somalia care a fost răpita pentru a i se lua organele, scrie news.com.au. Identitatea fetiței nu a fost dezvăluită.

Traficul de organe umane a ajuns la un nivel record, înregistrând o creștere cu 50% in ultimul an. Informația este oferită de guvernul Marii Britanii.

Se pare că în această țară au ajuns 95 de copii din Vietnam, 67 din Nigeria, 25 din China și alții din România și Bangladesh, toți fiind destinați prelevării de organe potrivit Apărătorul Ortodox.

Cele mai traficate organe sunt rinichii deoarece oamenii pot trai și cu unul singur astfel de organ, în cazul în care unul îi este prelevat pentru transplant.

Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *