Ziarul care ține cu românul

Produse de parfumerie susceptibile a fi contrafăcute, a căror valoare depăşeşte 280.000 lei, descoperite la Giurgiu

Produse de parfumerie susceptibile a fi contrafăcute, a căror valoare depăşeşte 280.000 lei, descoperite la P.T.F. Giurgiu

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care a încercat să introducă ilegal în țară peste 900 produse parfumerie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 02.12.2020, în jurul orei 09.30, polițiștii de frontieră giurgiuveni aflați în serviciu, au efectuat, pe sensul de intrare în ţară,  controlul specific asupra unui autocamion condus de către un cetățean din Bulgaria, în vârstă de 28 ani. Mijlocul de transport circula în regim de curierat şi efectua transport de colete de la o societate comercială din Bulgaria pentru o societate comercială din România.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, s-a procedat la efectuarea unor verificări amănunțite, în urma cărora polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al autocamionului, mai multe colete ce conțineau 940 produse parfumerie, inscripţionate cu numele unor firme consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 282.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrători din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor București.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *