Ziarul care ține cu românul

Produse din cannabis, confiscate dintr-un magazin din Oradea

PRODUSE DIN CANNABIS, CONFISCATE DE POLIȚIȘTII ANTIDROG, DE LA UN MAGAZIN

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au efectuat o percheziție la un magazin din Oradea care vindea en-detail și on – line produse din cannabis.

Joi, 12 martie a.c., începând cu ora 17.00, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat o percheziție domiciliară și într-un imobil din municipiul Oradea în care îşi avea sediul o societate comercială, care, prin intermediul unui magazin ce funcţiona la aceeaşi adresă şi al unui  site, comercializa produse din cannabis.

Acestea erau promovate în mediul online ca având o concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC), existând suspiciunea că nivelul concentraţiei produselor depăşește limita admisă de reglementările în vigoare, iar scopul punerii în circulaţie era altul decât cel permis de legislaţia incidentă.

În urma efectuării percheziţiei, au fost descoperite mai multe produse reprezentând materie vegetală sub formă de inflorescenţe, respectiv 24 de cutii cu o masă de 3,5 grame fiecare, 12 cutii cu o masă de 5 grame fiecare, 4 cutii cu o masă de 10 grame fiecare şi 11 plicuri cu o masă de 80 de grame fiecare, precum şi mai multe mai multe mostre din produse ce conţin, potrivit etichetării, CBD si THC (ulei, cremă, capsule).

Produsele ridicate în vederea cercetărilor vor fi expertizate cu privire la conținutul și concentrația acestora.

 

Cercetările în cauză continuă.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *