Ziarul care ține cu românul

Program special de sărbători la Piața Transilvania!

Program special de sărbători la Piața Transilvania!

 

Sărbătorile de iarnă sunt încărcate de tradiții, iar tradițională masa din ziua de Crăciun este simbolul reuniunii cu cei dragi.

Pentru ca noi să ne bucurăm de produse tradiționale, în prag de sărbători, Piața Transilvania va funcționa după un program special.

Astfel, piața va fi deschisă între orele 08:00 – 14:00:

  • sâmbătă, 19 decembrie
  • marți, 22 decembrie
  • marți, 29 decembrie

În zile de sâmbătă, 26 decembrie și 02 ianuarie piața va fi închisă.

De la an la an piața se îmbogățește cu o diversitate de produse. Odată cu finalizarea sesiunii de depunere a noilor cereri,  începând cu 01 ianuarie 2021 în Piața Transilvania se vor găsi mulți producători noi, care vor comercializa bunătăți locale în toate sectoarele.

De asemenea, Consiliul Județean Sibiu depune eforturi ca producătorii locali să beneficieze de toate condițiile de comercializare a produselor și continuă să implementeze proiecte ce conduc la dezvoltarea acestora.

Creșterea numărului de solicitări din partea producătorilor din județul Sibiu și nu numai, ne confirmă încă o dată că spațiul pus la dispoziție reprezintă o sursă de dezvoltarea a producătorilor.

Preocuparea Consiliului Județean Sibiu rămâne în continuare susținerea și promovarea celor care trudesc pentru ca noi, sibienii, să beneficiem de produse sănătoase și gustoase, iar rețele tradiționale să se păstreze ca identitate în promovarea gastronomiei”  -Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *